Anvelope Iarna 195/50 R15

Anvelope de Iarna

Anvelope Iarna PIRELLI Winter 190 SnowControl Serie 3 195/50 R15 82 T

Fondata in anul 1872 si listata la Bursa din Milano din anul 1922, compania Pirelli se distinge prin lunga sa traditie industriala, care a imbinat intotdeauna capacitatea de a inova cu calitatea produselor si notorietatea marcii.

Compania detine 19 fabrici producatoare de anvelope la nivel mondial, amplasate pe patru continente, si desfasoara operatiuni in peste 160 de tari.

Linia de anvelope iarna PIRELLI Winter 190 SnowControl Serie 3 195/50 R15 82 T asigura o tractiune superioara pe suprafete inzapezite datorita designului optimizat al benzii de rulare si al profilului rotunjit.

Amestecul de baza de cauciuc si geometria talonului acestor anvelope iarna maresc manevrabilitatea si stabilitatea vehiculului.

Concepute sa fie utilizate de o plaja mare de masini, aceste anvelope iarna PIRELLI sunt foarte apreciate datorita manevrarii usoare si a confortului sofatului pe suprafete umede.

Santurile circumferentiale adanci si umerii deschisi ai acestei game de cauciucuri iarna dreneaza apa spre exterior pentru a creste siguranta si tractiunea pe circuite umede.

Lamelarea interactiva a benzii de rulare a acestor cauciucuri Pirelli Winter 190 SnowControl Serie 3 permite geometriei specifice sa miste blocurile din lamelare pentru a determina o distanta mare de contact si o distanta mica de franare.

Blocurile laterale rigide ale umerilor ai acestor anvelope asigura o stabilitate laterala si longitudinala excelente si implicit o manevrabilitate imbunatatita.

Compusul de Silica generatia 2 mareste flexibilitatea la orice temperatura in sezonul rece si amplifica prinderea pe carosabile alunecoase. Distanta optima dintre blocurile benzii de rulare a acestor cauciucuri genereaza un nivel scazut al zgomotului la rulare.

Inclinatia nervurilor la 10 grade fata de suprafata de rulare mareste semnificativ prinderea pe zapada sau gheata pentru nivele inalte de siguranta.

Materiale eco-compatibile folosite la productia acestei linii de anvelope iarna Pirelli minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator, atat in faza de productie, cat si pe intreaga durata de viata a anvelopei.

Modelul acesta de cauciucuri Pirelli indeplineste Directiva UE 2012 referitoare la reducerea zgomotului, pentru a va bucura de un confort imbunatatit la rulare.

Profilul optimizat al acestor anvelope are rolul de a creste aderenta pe zapada pentru fiecare sectiune a profilului.

Puterea de inovare si pasiunea pentru cercetare si dezvoltare raman cele mai distinctive garantii pe care producatorul italian de anvelope le ofera clientilor sai.

Cu o vechime de peste 140 de ani in domeniul producatorilor de anvelope, marca PIRELLI este una dintre cele mai cunoscute la nivel global si continua sa cucereasca noi piete de desfacere.

Traditia sa industriala a fost imbinata cu know how-ul de care a dat dovada si ofera conducatorilor auto o gama diversificata de anvelope de vara, iarna si all seasons.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

87 queries in 0,437981 seconds.