Anvelope Iarna 185/65 R15

Anvelope de Iarna

Anvelope Iarna KLEBER Krisalp HP2 185/65 R15 88 T

Kleber este marca de mijloc a grupului Michelin. Anvelope Kleber sunt ideale pentru cei ce nu vor sa renunte la siguranta proprie, dar nu pot exploata avantajele oferite de anvelopele premium. Ele sunt optimizate unei clientele largi de utilizatori, si pretul lor ramane scazut, datorita ajutorului celor din centrele de cercetare de la Michelin.

Anvelopele iarna KLEBER Krisalp HP2 185/65 R15 88 T sunt anvelope concepute pentru sedanuri urbane, compacte pentru un sofat fara griji, in orice conditii de iarna.

Cele doua canale longitudinale ale acestor anvelope de iarna sunt concepute pentru evacuarea eficienta a apei, beneficiind de un ansamblu de nervuri laterale cu orientare diferita pentru o mai buna franare.

Amestecul optimizat de cauciuc si combinatia echilibrata de lame drepte si ondulate face ca aceste anvelope KLEBER sa beneficieze de o franare eficienta si de o manevrabilitate si stabilitate sporite pe suprafete inghetate.

Carcasa acestor cauciucuri de iarna are o mobilitate crescuta datorita lamelelor pentru zapada cu o densitate mai mare cu 42la suta decat modelul anterior.

Nervurile centrale au spatii intermitent deschise si ofera un comportament excelent in conditii de carosabil umed pentru a amplifica aderenta acestor anvelope pe zapada si gheata.

   Anvelopele iarna Kleber Krisalp se caracterizeaza prin:

  • Kleber Krisalp HP2, anvelope de iarna pentru autoturisme medii si monovolume, ofera o motricitate excelenta pe zapada datorata compusului evoluat si combinatiei de caneluri liniare si ondulate
  • Comportamentul sigur pe carosabil ud este dat de profilul directional, puternic inclinat si de canalele adanci de evacuare a apei
  • Centura centrala continua asigura atat stabilitate la viteza ridicata cat si franarea ferma si stabile

Compania producatoare de anvelope KLEBER a fost infiintata oficial la data de 13 iulie 1910.

Datele publicate surprind momentul in care unul dintre directorii companiei producatoare de cauciucuri BF GOODRICH se afla intr-o barca intr-o zona inundata din Paris si a descoperit terenul pe care viitoarea fabrica va fi construita. Asa a luat nastere compania KLEBER, a carui scop inca din anul 1910 consta in comercializarea unor anvelope performante si de a deveni din ce in ce mai bun in ceea ce face.

In prezent marca KLEBER face parte din grupul MICHELIN, fiind preferat ca anvelopa de prima echipare pentru mai multe autoturisme de productie europeana (in special cele de marca Renault).

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

87 queries in 2,778789 seconds.