Anvelope Iarna 155/60 R15

Anvelope de Iarna

Anvelope Iarna NEXEN WINGUARD Snow G 155/60 R15 74 T

Nexen are peste 70 de ani de traditie in industria de anvelope. Compania a fost infiintata in 1942 sub numele de Heung-A Tire Company, iar in 1956 a fost recunoscuta drept prima companie de anvelope din Coreea.

30 de ani mai tarziu, activitatea a fost extinsa prin construirea unei fabrici de anvelope in Yangsan, Coreea.

In efortul de a reflecta angajamentul pentru calitate si leadership, compania si-a schimbat numele, din Woosung Tire in Nexen Tire Corporation.

Nexen Tire practica tehnici de imbunatatire constanta si restructurare, pentru a sustine cresterea economica si pentru a anticipa cererea de piata, in 2004 introducand in portofoliu anvelope de ultra inalta performanta si dezvoltand anvelope de inalta performanta pentru SUV-uri.

Linia de anvelope iarna NEXEN WINGUARD Snow G 155/60 R15 74 T dezvoltata de producatorul corean de anvelope Nexen este destinata autovehiculelor mici si medii.

Aceasta gama de anvelope iarna asigura performante bune de tractiune, manevrabilitate, o durata excelenta de viata si un risc mic al acvaplanarii in schimbul unui pret excelent.

Cele 5 variante de pas aleatoriu si marginile minime ale blocurilor promit un zgomot redus la rulare pentru a beneficia de o rulare silentioasa si confortabila.

3 santuri adanci previn acvaplanarea si amplifica siguranta si prinderea pe timp de ploaie. Numarul mare de modele si dimensiuni ale blocurilor genereaza o prindere sporita si o manevrabilitata imbunatatita pe uscat.

Compusii de cauciuc incorporati amestecului benzii de rulare a acestor cauciucuri iarna ofera o durata mare de viata si o flexibilitate extinsa la temperaturi scazute.

Caracteristicile superioare de constructie ale carcasei garanteaza nivele ridicate de durabilitate, stabilitate si siguranta la orice viteza si in orice conditii. Modelul asimetric al acestei game de cauciucuri furnizeaza o prindere si o manevrabilitate mai bune pe umed si uscat.

Lamele optimizate se deschid intr-un anumit unghi pentru a inghiti o cantitate de zapada, generand astfel o frecare zapada-zapada benefica tractiunii pe zapada.

Marcajele MS si cel al fulgului de nea ne arata ca acest model de cauciucuri Nexen a fost testat in conditii de iarna extrema si poate fi utilizat in orice conditii extreme ale sezonului rece, fara nici un compromis.

In anul 1956, Heung-A Tire Company devea primul producator coreean de anvelope destinate autovehiculelor. Numele NEXEN a fost preluat in anul 2000 ca un angajament al companiei coreene pentru calitate, performanta si inovatie.

Investitiile importante in cercetare si diversele colaborari cu Michelin si alti producatori japonezi de anvelope, au condus la acumularea unor cunostinte vaste despre fabricarea cauciucului.

NEXEN detine fabrici care dispun de cele mai noi tehnologii si au un grad mare de automatizare, unde se pune un accent deosebil pe conservarea mediului inconjurator. In prezent, producatorul coreean detine o filiala si in Europa, reusind sa aiba o deschidere si mai mare catre clientii sai europeni.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

85 queries in 0,108384 seconds.