Anvelope Iarna 235/75 R15

Anvelope de Iarna

Anvelope Iarna MATADOR MP 92 Sibir SNOW SUV 235/75 R15 109 T

Inovator in materie de fabricare de anvelope in fosta Republica Ceha, Matador are sediul social la Bratislava, in Slovacia.

Matador a inceput in 1905 ca fabricant de produse din cauciuc iar productia anvelopelor din anul 1925. Dupa ce si-a aniversat in 2005 cei 100 de ani de existenta, Matador isi indeplineste astazi misiunea sa, oferind produse de calitate la preturi rezonabile cu un impact negativ minim asupra mediului.

Gama de anvelope iarna MATADOR MP 92 Sibir SNOW SUV 235/75 R15 109 T vine ca solutie de cauciucuri iarna performante si accesibile pentru SUV-uri moderne.

Modelul asimetric al profilului non directional al acestor anvelope de iarna este proiectat sa genereze nivele ridicate de aderenta pe drumuri forestiere, sosele, pentru atunci cand rulati in excursii de schi sau spre cabane.

Nervurile centrale agresive cu care este prevazut acest model de cauciucuri in model zig zag adera extrem pe orice suprafata umeda, uscata, acoperita cu apa, gheata sau zapada. Marginile de prindere ale blocurilor determina o buna interactiune cu zapada pentru a rula in siguranta.

Santurile circulare drepte au rolul de a strange si orienta apa spre exterior, minimizand astfel acvaplanarea si marind aderenta pe sosele umede pentru aceste cauciucuri Matador.

Compusii tehnologici utilizati la construirea acestei game de anvelope genereaza distante scurte de franare si o durata mare de viata. Lamelele 3D de pe suprafata blocurilor acestui tip de anvelope iarna aduc un plus de tractiune pe suprafete acoperite cu apa sau gheata.

Dimensiunile diferite ale blocurilor benzii de rulare ale acestor cauciucuri vara asigura o absorbtie eficienta a socurilor la rulare si o distributie egala a presiunii pe toata calea de rulare, marind astfel confortul la rulare si uniformizand uzura.

Zona exterioara inchisa a caii de rulare a acestor anvelope Matador este mai mare si garanteaza o prindere superioara pe suprafete uscate.

Partea interioara a benzii de rulare determina o rulare sigura pe timp de ploaie datorita santurilor circulare adanci care elimina apa in afara caii de rulare pentru a mari tractiunea si pentru a reduce acvaplanarea.

Distanta optimizata dintre blocurile acesti linii de cauciucuri furnizeaza o rulare sigura si o accelerare extrema pe zapada.

O data cu achizitionarea in totalitate a actiunilor companiei Matador in 2009, producatorul german Continental a deschis un nou centru de distributie-logistica pentru Europa Centrala si de Est in Puchov.

In mai 2010, Continental a deschis o noua fabrica de productie in Puchov pentru a putea creste capacitatea companie de productie de anvelope pentru pasageri si de anvelope pentru camioane usoare.

Continental pastreaza in continuare viziunea brand-ului Matador, aceea de a produce anvelope de buget pentru conducatorii auto care pun accent pe costul cauciucului.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

85 queries in 0,131825 seconds.