Anvelope Vara 285/35 R20

Anvelope de Vara

Anvelope de Vara CONTINENTAL ContiSportContact 5P MO 285/35 R20 104 Y XL
In 1892, Continental a fost prima firma care a produs anvelope cu camere de aer pentru biciclete. Acesta a fost inceputul istoriei de succes a anvelopelor Continental. Primele anvelope mari cu camera de aer, armate cu cord de sarma, care au inlocuit anvelopele din cauciuc masiv folosite pana atunci la autovehicule utilitare, au fost concepute de Continental si introduse pe piata in anul 1921. Trei ani mai tarziu, Continental a realizat anvelopa armata cu cord de sarma si a prezentat prin „Conti-Cord o anvelopa balon de joasa presiune pentru un confort sporit al deplasarii si pentru o durata de viata marita a anvelopei.

Anvelopele de vara CONTINENTAL ContiSportContact 5P MO 285/35 R20 104 Y XL sunt anvelope de ultima generatie concepute initial ca echipare standard pentru modelele marelui producator de masini Mercedes (Mentiunea MO). Aceste anvelope de vara CONTINENTAL ContiSportContact 5P ofera nivele inalte ale performantei din puct de vedere al manevrabilitatii, sigurantei si aderentei. O suprafata de contact mai mare a acestor anvelope determina o tractiune amplificata, un raspuns imediat de drum si o distanta mica de franare.

Tehnologia Black Chilli a acestor anvelope de vara utilizeaza compusi inovativi pe baza de negru de fum, fapt care mareste aderenta si implicit siguranta acestor anvelope de vara Continental. Rezistanta buna la rulare a acestor anvelope se datoreaza benzii de rulare tip varf si baza: baza din zona interioara asigura o rezistenta scazuta la rulare, iar varful din zona exterioara ofera o distanta scurta de franare si o aderenta buna.

Mari constructori de masini performante recomanda utilizarea acestor pneuri ContiSportContact 5P datorita nivelurilor inalte ale sigurantei la viteze mari si a distantei mici de franare. Umerii puternici ai acestor anvelope CONTINENTAL maresc stabilitatea in viraje, iar nervurile asimetrice amplifica prinderea, cu o reducere a frecarii rularii. Accelerarile bruste si franarile extreme sunt la ordinea zilei pentru aceste cauciucuri Continental, fiind echiptate cu o directie precisa si o manevrabilitate sporita in orice conditii ale sezonului cald.

Tehnologia macro-blocurilor consta intr-o adaptabilitate la orice suprafata drum a acestor cauciucuri. Banda de rulare de tip varf si baza (baza din zona interioara pentru o rezistenta scazuta la rulare, iar varful din zona exterioara ofera o distanta scurta de franare si o aderenta buna.

Cu o experienta de peste 140 de ani in domeniul producatorilor de anvelope, CONTINENTAL reuseste sa isi consolideze pozitia in top si sa justifice astfel increderea pe care conducatorii auto o acorda companiei. Durabilitatea, calitatea cauciucului, diversitatea modelor pe care le comercializeaza, serviciile impecabile sunt doar o parte din avantajele pe care clientii le asociaza cu acest brand de cauciucuri.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

103 queries in 1,565275 seconds.