Anvelope Vara 235/40 R20

Anvelope de Vara

Anvelope Vara CONTINENTAL ContiSportContact 5P MO 235/40 R20 96 Y XL

In 1892 Continental a fost prima firma care a produs anvelope cu camere de aer pentru biciclete. Acesta a fost inceputul istoriei de succes a anvelopelor Continental. Primele cauciucuri mari cu camera de aer, armate cu cord de sarma, care au inlocuit pneuri din cauciuc masiv folosite pana atunci la autovehicule utilitare, au fost concepute de Continental si introduse pe piata in anul 1921.

   Anvelopele vara CONTINENTAL ContiSportContact 5P MO 235/40 R20 96 Y XL sunt anvelope de ultima generatie a celor de la Continental concepute initial ca echipare standard pentru modelele marelui producator de masini Mercedes (Mentiunea MO). Aceste cauciucuri de vara CONTINENTAL ContiSportContact 5P ofera nivele inalte ale performantei din puct de vedere al manevrabilitatii, sigurantei si aderentei. O suprafata de contact mai mare a acestor anvelope determina o tractiune amplificata, un raspuns imediat de drum si o distanta mica de franare.

   Tehnologia Black Chilli a acestor anvelope de vara utilizeaza compusi inovativi pe baza de negru de fum, fapt care mareste aderenta si implicit siguranta acestor pneuri de vara Continental. Rezistanta buna la rulare a acestor anvelope se datoreaza benzii de rulare tip varf si baza: baza din zona interioara asigura o rezistenta scazuta la rulare, iar varful din zona exterioara ofera o distanta scurta de franare si o aderenta buna. Marii constructori de masini performante recomanda utilizarea acestor cauciucuri ContiSportContact 5P datorita nivelurilor inalte ale sigurantei la viteze mari si a distantei mici de franare. Umerii puternici ai acestor cauciucuri CONTINENTAL maresc stabilitatea in viraje, iar nervurile asimetrice amplifica prinderea, cu o reducere a frecarii rularii.

Accelerarile bruste si franarile extreme sunt la ordinea zilei pentru aceste cauciucuri Continental, fiind echiptate cu o directie precisa si o manevrabilitate sporita in orice conditii ale sezonului cald. Tehnologia macro-blocurilor consta intr-o adaptabilitate la orice suprafata drum a acestor anvelope.

Tehnologia Black Chilli a acestor anvelope de vara utilizeaza compusi inovativi pe baza de negru de fum care maresc prinderea acestor cauciucuri de vara Continental. Banda de rulare de tip varf si baza (baza din zona interioara pentru o rezistenta scazuta la rulare, iar varful din zona exterioara ofera o distanta scurta de franare si o aderenta buna.

   Cu o experienta de peste 140 de ani in domeniul producatoriilor de anvelope, CONTINENTAL reuseste sa isi consolideze pozitia in top si sa justifice astfel increderea pe care conducatorii auto o acorda companiei. Durabilitatea, calitatea cauciucului, diversitatea modelor pe care le comercializeaza, serviciile impecabile sunt doar o parte din avantajele pe care clientii le asociaza cu acest brand de anvelope.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

100 queries in 0,414187 seconds.