Anvelope Vara 275/60 R20

Anvelope de Vara

Anvelope Vara NOKIAN Rotiiva AT 275/60 R20 115 H

Producatorul finlandez Nokian Tyres are o experienta de peste 70 de ani in fabricarea anvelopelor destinate conditiilor extreme. Nokian este primul producator de anvelope din lume, care se concentreaza pe nevoile clientului in conditii nordice. Compania furnizeaza anvelope inovatoare, pentru autoturisme, camioane si masini grele, care ofera performanta indiferent de conditiile de drum in toate anotimpurile. Produsele Nokian sunt intr-o continua dezvoltare cu scopul de a oferi solutii durabile pentru siguranta si mediu, luand in considerare intregul ciclu de viata a anvelopei. Nokian este primul producator mondial de anvelope care a introdus o metoda de fabricatie folosind doar uleiuri purificate. In scopul de a imbunatati aderenta pe gheata si carosabil umed, uleiul de canola, o materie prima regenerabila, este utilizata in amestec benzii de rulare.

   Anvelopele Vara NOKIAN Rotiiva AT 275/60 R20 115 H sunt anvelope cu profil directional, pentru SUV-uri si camioane usoare, fiind cea mai recenta versiune lansata de producatorul de cauciucuri NOKIAN, lider in tehnologia anvelopelor All Terrain. Noile Nokian Rotiiva AT ruleaza eficient atat pe cat si in afara drumului, fiind excelente pe asfalt sau pietris dar miscandu-se cu usurinta in conditii off-road mai usoare. Aceste pneuri speciale, robuste, garanteaza performanta optima, fara a compromite siguranta sau confortul.

   Profilul agresiv al benzii de rulare al noilor anvelope si mai ales canelurile lor late si lustruite, maximiza aderenta si manevrabilitate in conditiile schimbatoare din timpul verii. Datorita modelului unic al benzii de rulare, anvelopele se curata usor si ruleaza fara efort pe o platforma moale. Structura robusta adaptata si banda de rulare rezistenta la taiere dau o durabilitate excelenta atunci cand anvelopele Rotiiva AT sunt utilizate pe masini mai grele cu sunt camioanele usoare, SUV-uri mai mari si pick-up-uri.

   Producatorul finlandez de anvelope NOKIAN se axeaza pe necesitatile conducatorului auto pentru anvelope sigure, performante si cu un consum redus de combustibil. Dezvoltate si testate pentru temperaturi nordice, cauciucurile NOKIAN reusesc sa se adapteze conditiilor meteo schimbatoare si sa asigure soferului siguranta de care are nevoie la rulare atat pe carosabilul uscat, cat si pe ploaie sau zapada.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

103 queries in 0,504682 seconds.