Anvelope Vara 255/40 R20

Anvelope de Iarna

Anvelope Vara BRIDGESTONE Dueler H-P SPORT 255/40 R20 101 W XL

Bridgestone este un jucator important pe piata de anvelope de echipamente originale, proiectarea si furnizarea producatorilor de automobile de anvelope pentru prima echipare. Compania a fost infiintata in martie 1931 de Shojiro Ishibashi in Japonia. Primele anvelope Bridgestone au fost produse pe 9 aprilie 1930, astazi prestigioasa marca japoneza insumand peste 75 ani de experienta in domeniu. Recunoasterea internationala a fost dobandita prin extinderea productiei in peste 24 de tari pe aproape toate continentele, Bridgestone marind anual numarul de unitati de productie.

   Bridgestone produce anvelope pentru aproape tot ce se misca pe roti – de la autoturisme, camioane și tractoare pentru aeronave, motociclete și toate tipurile de vehicule off-road.

Bridgestone are experienta vasta in cursele de Formula 1 si MotoGP IndyCar. Performantele obtinute de anvelopele Bridgestone in competitiile auto au contribuit la o crestere a calitatii anvelopelor, marca Bridgestone fiind sinonimul fiabilitatii si a performantelor exceptionale.

   Anvelope vara performante cu un profil asimetric care se prinde de orice suprafata umeda sau uscata, anvelopele vara BRIDGESTONE Dueler H-P SPORT 255/40 R20 101 W XL echipeaza SUV-uri sport sau de familie. Aceste anvelope BRIDGESTONE livreaza o manevrabilitate crescuta, o tractiune excelenta pe orice suprafata si un control extrem pe timp de ploaie. Inspirate de modelul anvelopelor Potenza RE050, aceste cauciucuri de vara sunt echipate cu umeri largi si intermediaza blocuri performante pentru a forma 2 nervuri centrale continue, dezvoltand astfel o manevrabilitate excelenta si o stabilitate ridicata pe suprafete uscate. Canelurile circumferentiale late ajuta la evacuarea rapida a apei pentru a reduce acvaplanarea si pentru a mari tractiunea pe carosabil umed. Pe plan intern, aceste caucicuri vara includ o centura dubla ranforsata cu otel si nailon spiralat.

   Dueler H-P Sport sunt anvelope Bridgestone cu un compus special de siliciu pentru un adaos de tractiune pe carosabil umed si uscat. Peretii laterali rigizi cresc stabilitatea si manevrabilitatea acestor cauciucuri in viraje. Sistemul CO-CS (Computer Optimized Compound System) cu care sunt echipate aceste cauciucuri Bridgestone maximizeaza performantele anvelopelor prin alegerea optima a compusilor de siliciu pentru banda de rulare. Tehnologia O-Bead imbunatateste confortul rularii si uniformitatea anvelopelor dupa un anumit nivel de uzura. Blocurile laterale ale acestor cauciucuri vara dezvolta o stabilitate laterala excelenta si scurteaza distanta de franare.

Motivat de industrializarea rapida a Japoniei la inceputul anilor 30, omul de afaceri Shojiro Ishibasi a pus bazele companiei Bridgestone Tire Company, devenind primul producator japonez de anvelope. Viziunea fondatorul a fost imprimanta inca de la inceput in filosofia companiei si anume de a produce anvelope sigure, de calitate si performante folosindu-se de tehnologia japoneza. In prezent BRIDGESTONE comercializeaza o gama diversificata de anvelope de vara, de iarna si all seasons.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

111 queries in 0,262623 seconds.