Anvelope All Seasons 175/60 R14

Anvelope All Season

Anvelope All Seasons Debica Navigator 175/60 R14 82T

In 1995 compania Debica SA a intrat in parteneriat un investitor strategic, compania americana Goodyear Tire & Rubber Company, care detine acum 66.052% din acţiuni. Compania detine puncte de productie in Polonia, Slovenia si Turcia si vinde anvelope in 60 de tari de pe sase continente, inclusiv in Marea Britanie, Germania, Franta, Spania, Italia, Statele Unite ale Americii si Brazilia.

Anvelopele all Seasons Debica Navigator 175/60 R14 82T sunt anvelope cu profil simetric, concepute pentru soferii care apreciaza siguranta si consumul eficient de carburant in orice anotimp.

Performanta buna pe drumuri ude si uscate a acestor anvelope Debica este asigurata prin amestecul special de cauciuc-siliciu ce permite un grad ridicat de flexibilitate si asigura o aderenta buna si pe caldura torida si la temperaturi scazute pe zapada. Modul de ranforsare al acestor cauciucuri all seasons Debica imbunatateste rezistenta la rulare si asigura un numar mai mare de kilometri efectuati. DEBICA Navigator ofera posibilitate de conducere in conditii de siguranta pe tot parcursul anului si, prin urmare, reprezinta o alegere buna la nivel pret si siguranta pentru conducatorii auto. Blocurile laterale rigide asigura o stabilitate sporita acestor anvelope in curbe in timp ce strategia de locatie a blocurilor si a canelurilor creste aderenta pe umed, eliminand apa spre exterior pentru o acvaplanare minima.

Brand-ul polonez DEBICA raspunde nevoilor acelor conducatorilor auto care cauta anvelope accesibile. Fara a face abatere de la performantele pe care trebuie sa le ofera un cauciuc sau de la siguranta pe care trebuie sa o resimta soferul in timpul mersului, marca poloneza reuseste sa devina unul dintre cei mai importati producatori de anvelope de buget de pe piata.

Debica ocupa o pozitie importanta in productia de anvelope pentru vehicule de teren, camioane , masini agricole si echipamente si alte produse din industria de cauciucuri. Produsele TC Debica SA indeplinesc toate standardele internationale.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

82 queries in 0,149891 seconds.