Anvelope All Seasons 155/80 R12C

Anvelope All Season

Anvelope All Seasons Petlas Advente PT875 155/80 R12C 88N

Producatorul turcesc de anvelope Petlas iese la inaintare cu noua gama de anvelope All Seasons Petlas Advente PT875 155/80 R12C 88N pentru a raspunde soferilor care doresc un pret accesibil si performante bune. Structura umerilor a acestor anvelope all seasons se bucura de un design special pentru o manevrabilitate sporita si un raspuns bun in viraje. 4 santuri circumferentiale adanci evacueaza rapid apa spre exterior in afara benzii de rulare pentru a reduce nivelul acvaplanarii si pentru a mari tractiunea pe sosele acoperite cu apa. Modelul asimetric al acestor cauciucuri all seasons se prinde de orice suprafata umeda, uscata sau acoperita cu zapada. Sistemul de blocuri construit de un calculator asigura o reducere a zgomotului la rulare si o durata mare de viata pentru aceasta linie de anvelope. Carcasa se bucura de o constructie hitech, iar rosturile la 0 grade si straturile de nailon spiralat furnizeaza nivele inalte de siguranta si stabilitate la viteze de autostrada.

Distributia uniforma a presiunii pe toata calea de rulare determina o uniformizare a uzurii si implicit un randament kilometric crescut. Profilul asimetric performant genereaza performante extreme atat pe umed cat si pe uscat. Nervura centrala continua a acestui tip de anvelope all seasons scurteaza distanta de franare si sporeste manevrabilitatea. Multiplele santuri circulare adanci favorizeaza eliminarea apei spre exterior pentru a mari tractiunea si pentru a reduce acvaplanarea acestor cauciucuri.

Aceste aspecte imbunatatesc stabilitatea laterala in viraje si uniformitatea pentru o calatorie confortabila si silentioasa. Umerii largi si puternici sunt construiti din blocuri robuste si rigide pentru a mari stabilitatea, aderenta si manevrabilitatea in curbe. Numarul mare de striatii de pe banda de rulare a acestui model de anvelope vara reduce rezistenta la rulare, uniformizeaza uzura si mareste durata de viata.

Compania Petlas a fost infiintata in 1976 si benefiaza astazi de una dintre cele mai mari retele de distributie la nivel mondial. Anvelopele Petlas sunt exportate in peste 100 de tari si detin certificarea ISO 9001 Quality System Assurance si AQAP-110 Industrial Quality Assurance. Brandul Petlas este cunoscut pentru calitatea buna accesibila la preturi avantajoase.

anvelope
0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

97 queries in 0,846969 seconds.