Anvelope Iarna 205/70 R15

Anvelope de Iarna

Anvelope Iarna MICHELIN Latitude Alpin 205/70 R15 96 T

Michelin este cel mai mare producator de anvelope pe plan mondial, detinand aproximativ 20% din piata.

Firma are sediul in Clermont-Ferrand in regiunea Auverg Grupul Michelin (Compagnie Genenerale des Establissements Michelin) este cel mai mare fabricant de anvelope de vara la nivel mondial.

Compania, cu sediul la Clermond-Ferrand, regiunea Auvergne din Franta, detine 20% din din productia de anvelope la nivel mondial.

Anvelopele iarna MICHELIN Latitude Alpin 205/70 R15 96 T sunt anvelope pentru SUV-uri si furgonete. Alpin Latitude este conceput pentru a reuni calatoria linistita, lina si rezistenta indelungata la uzura cu tractiunea in conditii de temperaturi scazute sau carosabil umed, acoperite cu zapada sau gheata.

Alpin Latitude sunt anvelope MICHELIN cu un profil directional al anvelopei combina o nervura centrala continua cu blocuri independente intermediare si de umar care imbina stabilitatea pe drumuri uscate cu rezistenta la acvaplanare pe carosabil umed si tractiunea in noroi, zapada si pe gheata.

Striuri bi-directionale de auto-blocare permite o densitate mai mare pe blocuri, care musca in zapada si gheata, asigurand o franare sigura si tractiune in conditii de vreme rece.

Utilizarea tehnologia Michelin Stabiligrip craterizata prin striuri cu geometrie variabila (ondulate la suprafata anvelopei si drepte la umar), imbunatateste manevrarea la viteze mai mari.

Diversitatea modelelor de anvelope de vara, iarna si all seasons pentru o gama completa de autoturisme, camioane, utilaje de teren si de mare tonaj, biciclete si pana la avioane, surprinde puterea inovatoare a grupului MICHELIN.

Cu sute de mii de angajati de-alungul globului, MICHELIN continua sa investeasca timp, pasiune si resurse in fiecare nou model de anvelopa pe care il dezvolta.

Experienta acumulata in cei peste 120 de ani consolideaza pozitia pe care grupul o ocupa in segmentul de anvelope premium pentru conducatorii auto. Astazi, este un producator mondial de pneuri eficiente si puntea de trecere catre un sistem de produs-serviciu, care acorda maxima importanta vanzarii unui serviciu sau utilizarii unui produs si nu produsului in sine.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

89 queries in 2,388818 seconds.