Anvelope Iarna 205/60 R15

Anvelope de Iarna

Anvelope Iarna METEOR Winter IS21 205/60 R15 91 H

Compania asiatica de anvelope METEOR prezinta noul model de anvelope iarna METEOR Winter IS21 205/60 R15 91 H, o linie de cauciucuri cu performante satisfacatoare si un pret accesibil.

Profilul simetric in V ale acestei linii de cauciucuri promite nivele optime de aderenta si manevrabilitate pe carosabil umed, uscat, zapada, gheata.

Cele 3 santuri circulare adanci impreuna cu umerii deschisi orienteaza eficient apa in afara benzii de rulare pentru a rula in siguranta pe suprafete umede. Astfel se reduce nivelul acavplanarii si se mareste tractiunea pe timp de ploaie.

Rigiditatea umerilor acestei game de cauciucuri asigura o manevrabilitate si o aderenta minime in viraje, in timp ce distanta optimizata dintre blocurile umerilor asigura o prindere buna pe zapada.

Lamele inovatoare prezente intr-un numar mare aduc un plus de tractiune pe zapada si gheata datorita frecarii zapada-zapada (lamelele retin o cantitate optimizata de zapada, astfel ca se creeaza o frecare zapada-zapada si este mai aderenta decat frecarea cauciuc-zapada).

Anvelope de iarna optimizate pentru rularea in siguranta pe timpul sezonului rece. Cauciucul special ce intra in componenta acestor anvelope face ca aceste cauciucuri sa isi pastreze performantele si supletea chiar si la temperaturile scazute de iarna si astfel continuati sa beneficiati la rularea cu aceste anvelope de o aderenta buna, precum si de o tinuta de drum confortabila si o siguranta optima.

Sculpturile profunde si designul benzii de rulare a acestei anvelope de iarna, pastreaza intr-o proportie ridicata motricitatea masinii in conditii de rulare pe zapada.

In zona centrala a benzii de rulare regasim 2 nervuri de tip sageata care musca din zapada si se prind de orice suprafata umeda sau uscata.

Micile santuri din zona umerilor regleaza rigiditatea si reduc tensiunile benzii de rulare. Alegand aceste cauciucuri iarna Meteor Winter IS21 beneficiati de un pret minim si performante satisfacatoare in orice conditii ale iernii.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

87 queries in 21,654166 seconds.