Anvelope All Seasons 205/60 R16

Anvelope All Season

Anvelope All Seasons NOKIAN Weatherproof 205/60 R16 92 H

Nokian Tyres are o experienţă de peste 75 de ani în fabricarea anvelopelor performante chiar şi în condiţii extreme şi este de asemenea producatorul care a inventat anvelopa de iarnă încă din 1934.

Finlandezii de la Nokian sunt deţinătorii recordului mondial viteză la rularea pe gheaţă, atat cu un automobil pe benzină (331.61 km/h), cât şi cu un automobil electric (252.09 km/h), fiind adevaraţi pionieri al industriei care vin mereu pe piaţa de profil cu inovaţii ce depăşesc limitele cotidiene.

Anvelopele All Seasons Nokian Weatherproof 205/60 R16 92 H sunt anvelope cu profil directional, cu caracteristici specifice anvelopelor de iarna dar cu posibilitatea conducerii in conditii de siguranta si confort pe tot parcursul anului, combinand siguranta de rulare pe timp de iarna cu stabilitatea de conducere precisa si manevrarea ferma a anvelopelor de vara Nokian, ce pot fi montate pe autoturisme, SUV-uri sau utilitare. Anvelopele Nokian Weatherproof sunt proiectate pentru conducatorii auto care au nevoie de o optiune sigura pentru zapada, zloata si noroi, dar care doresc, de asemenea, sa conduca in mod eficient si fara efort pe timp de vara.

Principalele elemente de inovatie sunt reprezentate de compusii de siliciu de noua generatie utilizati in amestecul de cauciuc al benzii de rulare care functioneaza excelent de-a lungul unei game largi de temperaturi si poate rezista la uzuri dure, chiar si in vreme de vara fierbinte, de solutii structurale atent selectate si testate care realizeaza rigidizarea eficienta a centurilor de otel si reduce miscarea blocurilor benzii de rulare si de profilul agresiv al benzii de rulare unde fiecare milimetru are un rol specific. Selectia cuprinzatoare a dimensiunilor pentru autoturisme variaza complet de la 13 pana la 18 inci. Domeniul personalizat pentru SUV-uri grele acopera dimensiunile 16 la 18 inch. Indicii de viteza pentru aceasta familie moderna de produse conceputa pentru utilizarea pe tot parcursul anului sunt T, H si V. O parte semnificativa a dimensiunilor este marcata XL pentru cea mai mare posibila capacitate de incarcare. Pentru vehicule de livrare si utilitare gama acopera dimensiunile de la 14 la 16 inch (indicele de viteza N, R si T). Dimensiunile selectate pentru noul Nokian Weatherproof C au diferite modele de profile pentru vehicule mai mari si sarcini mai usoare. Conform testelor companiei, familia de produse Nokian Weatherproof este mult mai sigura si mai versatila decat anvelopele tipic all-season.

Noua familie Nokian Weatherproof ofera una dintre cele mai largi game de produse de pe piata pentru segmentul All Seasons. Producatorul nordic de anvelope ofera spre comercializare cauciucuri pentru autovehicule, SUV-uri, utilaje forestiere si tractoare forestiere, autobuze, camioane si utilaje industriale. Marca NOKIAN se recomanda prin producerea si dezvoltarea de anvelope folosind cunostintele de adapta cauciucul la conditii nordice speciale. Producatorul de anvelope NOKIAN considera aceasta abilitate drept un atuu care ofera valoare si incredere produselor pe care le comercializeaza clientilor sai.

anvelope-all-seasons-nokian-weatherproof-205-60-r16-92h
0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

98 queries in 0,152397 seconds.