Anvelope All Seasons 185/65 R15

Anvelope All Season

Anvelope All Seasons NOKIAN Weatherproof 185/65 R15 88 T

Nokian este primul producator mondial de anvelope care a introdus o metoda de fabricatie folosind doar uleiuri purificate. In scopul de a imbunatati aderenta pe gheata si carosabil umed, uleiul de canola, o materie prima regenerabila, este utilizata in amestec benzii de rulare.

Dezvoltarea si testarea continua a produselor a rezultat inovatiile tehnice care imbunatatesc proprietatile pneurilor si a dus la cresterea gradului de siguranta, confort si ,,prietenie ” cu mediul.

Anvelopele Nokian Weatherproof 185/65 R15 88 T sunt anvelope All-Weather cu profil directional, cu caracteristici specifice anvelopelor de iarna dar cu posibilitatea conducerii in conditii de siguranta si confort pe tot parcursul anului, combinand siguranta de rulare pe timp de iarna cu stabilitatea de conducere precisa si manevrarea ferma a anvelopelor de vara Nokian, ce pot fi montate pe autoturisme, SUV-uri sau utilitare.

Anvelopele Nokian Weatherproof sunt proiectate pentru conducatorii auto care au nevoie de o optiune sigura pentru zapada, zloata si noroi, dar care doresc, de asemenea, sa conduca in mod eficient si fara efort pe timp de vara. Familia de anvelope Nokian Weatherproof ofera performante durabile pentru drumurile si strazile din Europa Centrala si asigura deopotriva dimensiuni pentru autoturisme moderne de pasageri, SUV-uri si camionete. Toate dimensiunile de anvelope au simbolul 3PMSF, ceea ce indica faptul ca pneurile au fost aprobate oficial pentru utilizarea de iarna.

Principalele elemente de inovatie sunt reprezentate de compusii de siliciu de noua generatie utilizati in amestecul de cauciuc al benzii de rulare care functioneaza excelent de-a lungul unei game largi de temperaturi si poate rezista la uzuri dure, chiar si in vreme de vara fierbinte, de solutii structurale atent selectate si testate care realizeaza rigidizarea eficienta a centurilor de otel si reduce miscarea blocurilor benzii de rulare si de profilul agresiv al benzii de rulare unde fiecare milimetru are un rol specific. Selectia cuprinzatoare a dimensiunilor pentru autoturisme variaza complet de la 13 pana la 18 inci. Domeniul personalizat pentru SUV-uri grele acopera dimensiunile 16 la 18 inch. Indicii de viteza pentru aceasta familie moderna de produse conceputa pentru utilizarea pe tot parcursul anului sunt T, H si V. O parte semnificativa a dimensiunilor este marcata XL pentru cea mai mare posibila capacitate de incarcare. Pentru vehicule de livrare si utilitare gama acopera dimensiunile de la 14 la 16 inch (indicele de viteza N, R si T).

Dimensiunile selectate pentru noul Nokian Weatherproof C au diferite modele de profile pentru vehicule mai mari si sarcini mai usoare. Conform testelor companiei, familia de produse Nokian Weatherproof este mult mai sigura si mai versatila decat anvelopele tipic all-season. Noua familie Nokian Weatherproof ofera una dintre cele mai largi game de produse de pe piata pentru segmentul All-Weather. Producatorul nordic de anvelope ofera spre comercializare cauciucuri pentru autovehicule, SUV-uri, utilaje forestiere si tractoare forestiere, autobuze, camioane si utilaje industriale. Marca NOKIAN se recomanda prin producerea si dezvoltarea de anvelope folosind cunostintele de adapta cauciucul la conditii nordice speciale. Producatorul de anvelope NOKIAN considera aceasta abilitate drept un atuu care ofera valoare si incredere produselor pe care le comercializeaza clientilor sai.

Produsele Nokian sunt intr-o continua dezvoltare cu scopul de a oferi solutii durabile pentru siguranta si mediu, luand în considerare întregul ciclu de viata al anvelopei.

Nokian va ofera o gama variata de anvelope de incredere, durabile, din care fiecare client poate sa isi aleaga anvelope potrivite pentru stilul lui de conducere.

 

anvelope-all-season-nokian-weatherproof-185-65-r15-88t
0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

98 queries in 0,444591 seconds.